ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ
ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ
ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Αγοράζοντας ένα ξεχωριστό έπιπλο μπάνιου ,η τιμή μπορεί να είναι περισσότερο εφιάλτης από όνειρο. Η αλλαγή χρώματος στο έπιπλο μπάνιου που ήδη έχετε είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε το μπάνιο που επιθυμείτε με μικρό κόστος. Χρησιμοποιώντας το Fusion Mineral Paint, η βαφή ενός επίπλου μπάνιου είναι εύκολη και εξαιρετικά ανθεκτική για όλους αυτούς τους παφλασμούς νερού!!!!!

 

 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Γυαλόχαρτο Νο 250, Νο 220 για «αγρίεμα» επιφάνειας
  • Πανί χωρίς χνούδι
  • Ένα καλό πινέλο
  • Ένα δοχείο με το χρώμα που επιλέξατε, αυτό το έπιπλο βάφτηκε με Champlain
  • Ένα κομμάτι κερί Beeswax Distressing
  • Fusion Tough Coat

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όπως πάντα η προετοιμασία είναι εξαιρετικά σημαντική. Τρίψτε ελαφρά ολόκληρη την επιφάνεια. Ο στόχος σας είναι να αφαιρέσετε την γυαλάδα (αγρίεμα). Στην συνέχεια καθαρίζετε καλά την επιφάνεια αφαιρώντας την σκόνη. Χρησιμοποιήστε το κερί και τρίψτε τα ψηλά σημεία (σκαλίσματα, γωνίες) η τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.


 

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WAX PUK (ΚΕΡΙ)ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Το κερί λειτουργεί ως εμπόδιο στο χρώμα που προσκολλάται στο έπιπλο. Οπότε όταν έρθει σε επαφή με το λεπτό γυαλόχαρτο που θα χρησιμοποιήσουμε στο τέλος, θα είναι ευκολότερο να αφαιρεθεί το χρώμα απο τις περιοχές που εφαρμόσαμε το WaxPuk.

 

ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Αυτό είναι πάντα το διασκεδαστικό μέρος. Η χρήση καλής ποιότητας πινέλου θα βοηθήσει να δώσει ένα ομαλό φινίρισμα. Απλώστε δύο (2) λεπτά στρώματα με ενδιάμεσο χρόνο στεγνώματος. Στην πρώτη εφαρμογή (κάλυψη) Θα μπορείτε να δείτε ακόμη το παλιό χρώμα, αυτό είναι φυσιολογικό, μην εφαρμόζετε το χρώμα με μεγάλες πινελιές για να προσπαθήσετε να έχετε πλήρη κάλυψη. Αφήστε τι πρώτο χέρι να λειτουργήσει και να στεγνώσει.

 

 

Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλη είναι η κάλυψη με μόνο 1 πέρασμα. Είναι σχεδόν μαγικό όταν εφαρμόζετε το δεύτερο πέρασμα!!!Απόλυτη κάλυψη!!!!

 

 

Όταν το χρώμα σας στεγνώσει χρησιμοποιήστε το γυαλόχαρτο για να «ταλαιπωρήσετε» τις περιοχές που βάλατε κερί στην αρχή.

 

 

ΧΡΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Για έπιπλα που θα έχουν γύρω τους νερό, θα σας συνιστούσα μια δυνατότερη κάλυψη Tough Coat. Το εφαρμόζετε με πινέλο η σφουγγάρι, μπορούν να προστεθούν επιπλέον στρώσεις για επιπλέον προστασία!!!!

Με πολύ λίγα χρήματα το έπιπλο του μπάνιου σας άλλαξε χρώμα με το Fusion Mineral Paint. Η διαδικασία αλλαγής σίγουρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και εύκολη!!!!

 

 

 Pin It on Pinterest

Share This