Ποιοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο The Paintbox
και στον μαγικό κόσμο των χρωμάτων!!!

 Σχετικά με εμάς

To The Paintbox είναι ένα εργαστήρι που ξεκίνησε από την αγάπη μας για τα παλιά αντικείμενα και από την ανάγκη μας να δίνουμε νέα ζωή σε παλιά έπιπλα, εφαρμόζοντας τεχνικές παλαίωσης  με υψηλής ποιότητας χρώματα!

 

Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία μας για μια διαφορετική πρόταση στην αγορά των διακοσμητικών βαφών  και  D.I.Y. στην Ελλάδα.

 

Λανσάραμε πρώτοι, το 2014, την πολύ πετυχημένη σειρά προϊόντων  Miss Mustard Seed’s Milk Paint και από τότε εμπλουτίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με στόχο να προσφέρουμε σε εσάς τις καλύτερες λύσεις για την ανανέωση των επίπλων και του σπιτιού σας!

 

Σε μας θα βρείτε :

Τα χρώματα Fusion Mineral Paint

Τα χρώματα Milk Paint By Fusion

Μοναδικά κεραμικά και πορσελάνινα πόμολα

Υλικά προετοιμασίας, πάστες, πατίνες, κεριά παλαίωσης και υλικά αδιαβροχοποίησης και προστασίας

Σεμινάρια-Workshops

 

Στο The Paintbox Art and Architecture

Σχεδιάζουμε 3D

Ανακαινίζουμε μερικώς ή ολικώς

Αναλαμβάνουμε την ανανέωση των παλιών σας επίπλων

Σας μαθαίνουμε πως να το κάνετε μόνοι σας με ένα μόνο 3 ωρο σεμινάριο

Φτιάχνουμε χειροποίητα έπιπλα από φυσικό ξύλο

Διακοσμούμε τον χώρο σας με τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα προϊόντα μας

Το The Paintbox φιλοξενεί στην Ελλάδα τα χρώματα και τα προϊόντα της σειράς Fusion Mineral Paint και Milk Paint by Fusion.

 Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα

Αναστασία
The Paintbox

Γεια σας, είμαι η Αναστασία, έχω σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Α.Π.Θ. και έκτοτε ασχολούμαι με το σχεδιασμό κτιρίων, την ανακαίνιση, τη διαμόρφωση και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η μεγάλη μου αγάπη ωστόσο ήταν πάντα γύρω από την τέχνη, τα χρώματα και τις μνήμες που κρύβουν τα αντικείμενα μιας άλλης εποχής. Κάπως έτσι άρχισα να ψάχνω υλικά για να μεταποιήσω και να φτιάξω τα έπιπλα του δικού μου σπιτιού και μετέπειτα των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Στην αναζήτηση αυτή ανακάλυψα τα χρώματα της fusion mineral paint που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναπαλαιώνω εύκολα και με εξαιρετικό αποτέλεσμα τα παλιά έπιπλα και να τα κάνω έτσι καινούρια και μοναδικά.

Το The Paintbox στεγάζεται σε ένα εργαστήριο τέχνης στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά για να:

Γνωρίσετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Fusion Mineral Paint και Milk Paint by Fusion. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσετε όπως και εμείς. Είναι χρώματα κορυφαίας ποιότητας, χωρίς προσθήκη χημικών, απόλυτα ασφαλή και με μηδενικό Voc.

Nα δείτε εφαρμογές και τεχνικές των χρωμάτων σε επιλεγμένα έπιπλα και αντικείμενα, που φτιάξαμε για σας.

Να παρακολουθήσετε workshops, στα οποία θα σας διδάξουμε όλες τις τεχνικές παλαίωσης, με στόχο να μπορείτε να μεταμορφώσετε τα δικά σας έπιπλα. Εύκολα , απλά και οικονομικά.

Να προμηθευτείτε χρώματα και υλικά για την ανανέωση των επίπλων σας καθώς και μοναδικά πόμολα, κεριά, πάστες και πατίνες.

74

ΧΡΩΜΑΤΑ

310

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

1000+

ΙΔΕΕΣ

20843

PAGE LIKES

Φόρμα Επικοινωνίας

    Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση αυτής της φόρμας επικοινωνίας θα αποθηκευτούν έως και 6 μήνες για να μπορούν να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα σας και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.


     

    Pin It on Pinterest

    Share This