ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ SACRED SAGE της FUSION.

 

Μοιραζόμαστε ιδέες

 

Το Sacred Sage από τη συλλογή χρωμάτων Lisa MarieHolmes είναι ένα από τα χρώματα που αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα νομίζετε ότι είναι γκρι. Σε άλλη, θα αναρωτιέστε αν βλέπετε πράσινο. Σε οποιοδήποτε φωτισμό είναι υπέροχο και εμείς θα σας δείξουμε πώς το χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το μπουφέ, όπου το Πριν και το Μετά θα σας οδηγήσει να πάρετε στα χέρια σας αυτό το όμορφο χρώμα!

 

Μπουφές – Πριν

Μπουφές – Μετά

 

Τι θα προμηθευτείτε

  • Χρώμα Fusion Mineral Paint in Sacred Sage
  • Πινέλο
  • Γυαλόχαρτο

 

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ FUSION MINERAL PAINT?

 

ΒΗΜΑ 1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αφαιρούμε τα πόμολα από το έπιπλο και το καθαρίζουμε με σαπούνι και νερό που βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν λιπών & βρωμιών.

 

ΒΗΜΑ 2

ΤΡΙΨΙΜΟ

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το εάν κάποιος πρέπει να τρίψει πριν ή όχι. Τα καλά νέα είναι ότι με το Fusion δεν χρειάζεται πολύ τρίψιμο στο έπιπλο που αποφασίσατε να βάψετε.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τρίψιμο εξαρτάται από το έργο σας και την κατάσταση της επιφάνειας που θέλετε να βάψετε. Μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε υλικό όπως στόκος ξύλου και στη συνέχεια να τρίψετε το έπιπλο για να εξομαλύνετε την επιφάνειά του. Άλλες φορές πρέπει να τρίψετε για να καθαρίσετε τη πολύ γυαλιστερή επιφάνεια, καθώς αυτό θα κάνει το χρώμα να κολλήσει καλύτερα. Η βαφή σας είναι τόσο καλή όσο και η προετοιμασία σας. Έτσι, η διασφάλιση της σωστής προετοιμασίας θα κάνει πολύ πιο εύκολο το βάψιμο. Ακόμη το τρίψιμο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την τεχνική παλαίωσης που θα εφαρμόσετε στο έργο σας.

Στον μπουφέ της εικόνας κάναμε ένα ελαφρύ τρίψιμο ( αγρίεμα) με γυαλόχαρτο Νο 180 λόγω της γυαλιστερής επιφάνειάς του, και ακολούθησε ένα γρήγορο σκούπισμα με μαλακό πανί για να αφαιρέσουμε τη σκόνη.

 

ΒΗΜΑ 3

ΒΑΨΙΜΟ

Χρησιμοποιήστε ένα καλό, καθαρό πινέλο.

Εφαρμόσαμε δύο στρώσεις Sacred Sage . Ανάμεσα σε κάθε χέρι περιμένω 20 με 30 λεπτά.

 

Και …. ΤΕΛΟΣ!!!

 

 

Εδώ είναι η πλήρης μεταμόρφωση !

 

 

 

Για ένα άγγιγμα λίγο επιπλέον, είναι πάντα ωραίο να χρησιμοποιείται αυτοκόλλητη ταινία ή ύφασμα για τα εσωτερικά των συρταριών σας για μια προσεγμένη εμφάνιση. Πόσο αιθέριο είναι αυτό;

 Pin It on Pinterest

Share This