Αρχιτεκτονική

Σχεδίαση – Μελέτη έργου
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μια δημιουργική πρόκληση για να χτίσουμε κάτι μοναδικό. Κατά τη διάρκεια της μελέτης ακούμε και προσπαθούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο ζωής σας συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βασίσουμε τις σχεδιαστικές μας αποφάσεις στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Για να το πετύχουμε αυτό, ενθαρρύνουμε ένα πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας ώστε οι στόχοι σας να γίνουν και δικοί μας.
Μεταφέρουμε στο χαρτί τα στοιχεία του χώρου και τις ιδέες μας και τα συνθέτουμε με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό και σύγχρονα σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά χώρο. Στη συνέχεια παρέχεται η δυνατότητα να δείτε διαφορετικές οπτικές του χώρο σας σε φωτορεαλιστικές απεικονίσεις ώστε να γνωρίζεται εξαρχής τι θα κατασκευαστεί και τέλος γίνονται σχέδια για τη μελέτη εφαρμογής και προγραμματισμός για την υλοποίηση.

 

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Εσωτερική διακόσμηση
Οι χώροι που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε επιδρούν καθοριστικά στην ψυχολογία μας και καθορίζουν την ευεξία και ευτυχία μας. Γι΄ αυτό το λόγο στόχος μας είναι να αφουγκραζόμαστε το όραμά σας και να το εξελίσσουμε σε ένα μοναδικό υλοποιημένο έργο.
Ο φωτισμός, το χρώμα, η υλικότητα, τα αντικείμενα και τα έπιπλα σχεδιάζονται και συνθέτονται για να προσδώσουν στον χώρο το χαρακτήρα και το «στυλ» της εσωτερικής διακόσμησης και διαρρύθμισης του χώρου.

 

Ανακαίνιση
Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία ανακαίνισης του χώρου σας από την αποτύπωση του, την αδειοδότηση του, την μελέτη της εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης του, έως την παράδοση σε εσάς έτοιμο προς χρήση.

 

Κατασκευή
Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας στον τομέα της οικοδομής, σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για να παραλάβετε το έργο με το «κλειδί στο χέρι».

Σχεδιασμός επίπλου
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα από φυσικό ξύλο προσαρμοσμένα στις διαστάσεις και τα σχέδια που επιλέγεται. Επίσης σε συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνίτες έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε πρωτότυπα σχεδία επίπλων και αντικείμενων από ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.α. Με αυτόν τον τρόπο εξατομικεύουμε τον χώρο σας προσφέροντας επιλογές που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.

 

Παρακολούθηση Κατασκευών – Επίβλεψη έργου
Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου αναλαμβάνουμε την επίβλεψη όλων των σταδίων της αρχιτεκτονικής μας μελέτης μέχρι την ολοκλήρωσή του ώστε να διαχειριστούμε τυχόν απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν και να διασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα αντικατοπτρίζει την αρχική σχεδιαστική πρόθεση. Η συνεργασία μας με εξειδικευμένους τεχνίτες για την κάθε εργασία και η γνώση μας στα υλικά και την τεχνολογία διασφαλίζουν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί βάσει των σχεδίων μελέτης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Αδειοδοτήσεις
Σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών μας παρέχουμε το σύνολο των μελετών, που απαιτούνται από το νόμο, για τη διεκπεραίωση όλων των ειδών αδειοδότησης του εκάστοτε έργου, λαμβάνοντας υπ’ όψη κάθε φορά τους ισχύοντες κανονισμούς.

 

Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων
Έχοντας πλήρη γνώση της ισχύουσας νομοθεσίας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άμεση και υπεύθυνη τακτοποίηση του ακινήτου σας. Προσφέρουμε επίσης προκαταρκτική μελέτη εύρεσης του προστίμου σε κάθε πελάτη μας ο οποίος ενδιαφέρεται εκ των προτέρων να μάθει στο περίπου το συνολικό μέγεθος του κόστους της τακτοποίησης.

Ανακαίνιση μπάνιου

Διαμέρισμα στην Ελ Θεοδωριδου

Διαμέρισμα στην Πελοποννήσου

Διαμέρισμα Τούμπας

Διαμέρισμα Χαράς

Κατάστημα ειδών υγιεινης

Μελέτη λουτρών

Μονοκατοικία διαμόρφωση

Περιβάλλοντας χώρος εκκλησίας

Πρόταση για ΚΔΑΠ

Τεχνοτροπία τοίχου

Pin It on Pinterest

Share This