Τι είναι το Milk Paint

Τι είναι το Milk Paint

Το Milk Paint είναι μια σειρά χρωμάτων με απολύτως φυσική σύνθεση. Περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη -η οποία έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα), ασβεστόλιθο, πηλό, κιμωλία και φυσικές χρωστικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

 

Το Milk Paint παρέχει κάλυψη που «αναπνέει» και είναι ιδανικό για βάψιμο ξύλου, γύψου και γυψοσανίδας, καθώς και για ένα σωρό άλλες επιφάνειες. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μη τοξικό και με μηδενικό VOC.

 

Το Milk Paint είναι σε μορφή πούδρας, απλώς προσθέτουμε νερό και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε!

 

Η σειρά προϊόντων Milk Paint εχει και κάποια συμπληρωματικά προιόντα όπως:

 

TO BONDING AGENT ΤΟΥ MILK PAINT

To Bonding Agent εγγυάται την εφαρμογή του χρώματος σε προηγουμένως βαμμένες, λουστραρισμένες ή λακαρισμένες επιφάνειες. Εφαρμόζεται ακόμα και σε γυαλί και μέταλλο. Το Bonding Agent είναι ένα γαλάκτωμα με βάση το νερό.

 

Χωρίς το Bonding Agent το Milk Paint θα “αντισταθεί” σε κάποιες ήδη επεξεργασμένες επιφάνειες και το αποτέλεσμα της επιφανείας θα δώσει ένα αυθεντικά παλαιωμένο look.

 

ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΟΥ MILK PAINT (FURNITURE WAX)

Το κερί του Milk Paint, είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας κερί βασισμένο σε μια παλιά οικογενειακή συνταγή. Είναι φτιαγμένο από κερί μέλισσας με λίγο κερί carnauba. Είναι ιδανικό για χρήση πάνω σε ξύλο και μάρμαρο ή σαν φινίρισμα πάνω από το Milk Paint. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και προσφέρει ένα ανθεκτικό φινίρισμα με μια υπέροχη γυαλάδα. Επίσης είναι σχεδόν άοσμο.
 

ΚΕΡΙ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ / ΚΕΡΙ ΛΕΥΚΟ (ANTIQUING WAX / WHITE WAX)

Το κερί παλαίωσης της σειράς του Milk Paint είναι κατασκευασμένο έχοντας την ίδια εξαιρετική ποιότητα του απλού κεριού. Έχει ένα βαθύ χρώμα και είναι ότι καλύτερο για την δημιουργία ενός αυθεντικά παλαιωμένου φινιρίσματος πάνω στο έπιπλο.

 

Το λευκό κερί κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με την διαφορά ότι το εφέ του είναι λευκό.

ΛΑΔΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ HEMPOIL

Το Hempoil είναι ένα λάδι χωρίς διαλύτες, απολύτως ασφαλές ακόμη και για επιφάνειες πάνω στις οποίες τρώμε. Παρέχει ένα προστατευτικό αδιάβροχο κάλυμμα στην επιφάνεια μας, που δείχνει υπέροχο πάνω στο Milk Paint, Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε και μόνο του για να αναζωογονήσουμε και να ζωντανέψουμε ένα παλιό ξύλο ή μια πριν από χρόνια βαμμένη επιφάνεια.

 

ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΡΙ / WAXPUCKS

Αυτό το κερί είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μας επιτρέπει να ελέγχουμε με απόλυτη ακρίβεια τα κομμάτια της επιφάνειας μας που θέλουμε να παλαιώσουμε.



Pin It on Pinterest

Share This