Πως να χρησιμοποιήσεις το FRESCO™ της Fusion Mineral Paint

Πως να χρησιμοποιήσεις το FRESCO™ της Fusion Mineral Paint

Το Fresco™ είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας πινέλο, σφουγγάρι, σπάτουλα ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο εφαρμογής για να δημιουργήσετε διάφορα εφέ και υφές… 

Τι είναι το Fresco;

Το Fresco™ είναι ένα πρόσθετο υφής σε σκόνη που καθιστά εύκολο να αποκτήσετε ένα φινίρισμα με κιμωλία, ρουστίκ, θαλασσινά ή υψηλής υφής. Η χρήση του Fresco™ είναι τόσο εύκολη όσο η ανάμειξή του στο Fusion Mineral Paint™ και η εφαρμογή του! Το Fresco είναι 100% Φυσικό και δεν περιέχει VOCs. Ανάλογα με το μείγμα και την εφαρμογή σας, θα έχετε διαφορετικό τελικό αποτέλεσμα. Περισσότερο προϊόν δημιουργεί περισσότερη υφή, λιγότερο θα δημιουργήσει ένα λείο φινίρισμα με κιμωλία.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

 

 

 

  1. Προσθέστε την επιθυμητή ποσότητα Fresco στο χρώμα Fusion Mineral Paint της επιλογής σας και ανακατέψτε. TIP: Όσο περισσότερη πούδρα προσθέσετε, τόσο περισσότερη υφή θα πετύχετε. Όσο περισσότερο ανακατεύετε, τόσο πιο “αλμυρό” και λείο το τελείωμα. Θέλετε αυτά τα κομμάτια; μην ανακατεύετε πολύ!

  2. Βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι σας είναι καθαρό και χωρίς κερί/λάδι! Συνιστούμε τον καθαρισμό με το Fusion’s TSP Alternative.

  3. Εφαρμόστε το μείγμα με οποιοδήποτε εργαλείο εφαρμογής βλέπετε ότι ταιριάζει καλύτερα (π.χ. σπάτουλα, σφουγγάρι, βούρτσα, μυστρί).

 

 

How To Use Fresco

 

 

Το Fresco είναι ένα απίστευτο, ευέλικτο προϊόν! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε μέσα από ένα στένσιλ για εξαιρετικά ανθεκτικό σχέδιο! Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά σε τοίχους και έπιπλα! Όλα αυτά τα έργα έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας Fresco, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων! Τα όρια είναι ατελείωτα στους τύπους υφών που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το μέσο υφής μας.

How To Use Fresco

How To Use Fresco

How To Use FrescoHow To Use Fresco

ΠΗΓΗ : FUSION™ MINERAL PAINT Official Site


Pin It on Pinterest

Share This