Η Πρώτη Αγάπη!!!♥️

Η Πρώτη Αγάπη!!!♥️

Το milk paint Miss Mustard Seed ‘s κατασκευάζεται από την Homestead House (όπως και το Fusion Mineral Paint) στο Τορόντο του Καναδά.
Το milk paint είναι ιδιαίτερο χρώμα και μπορείτε μ αυτό να δημιουργήσετε εκπληκτικά κομμάτια . Είναι 100% φυσικό, με μηδενικά VOCs, μη τοξικό.
Το αγοράζετε σε μορφή σκόνης. Αναμιγνύεται εύκολα με το νερό -ένα προς ένα-ανακατεύοντας για 2 λεπτά. Η πούδρα δεν έχει ημερομηνία λήξης . Αυτό μας οδηγεί στο να φτιάχνουμε κάθε φορά όσο χρώμα χρειαζόμαστε.

Απαιτεί 2-3 στρώσεις χρώματος και μια ελαφριά προετοιμασία. Αγρίεμα με ένα μεσαίο γυαλόχαρτο (Νο 180,220), καλό καθάρισμα με ένα πανί και είμαστε έτοιμοι για δημιουργία !!! Με αυτό τον τρόπο βάφουμε πορώδης επιφάνειες ξύλα, γυψοσανίδες κ.α.
Όταν θέλουμε να βάψουμε μη πορώδης επιφάνειες όπως γυαλί , σίδερο, λάκα , μελαμίνη κ.α προσθέτουμε στο μίγμα μας τον σταθεροποιητή -γαλάκτωμα (Bonding Agent).
1 Δόση νερό +1 Δόση πούδρα -χρώμα +1 Δόση σταθεροποιητή , ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάφουμε κατευθείαν την επιφάνεια μας χωρίς καμιά προετοιμασία!!!

Καλές δημιουργίες ♥️



Pin It on Pinterest

Share This