Ζωγραφική παιδικών παιχνιδιών χωρίς “voc” με χρώματα Milk Paint by Fusion

Ζωγραφική παιδικών παιχνιδιών χωρίς “voc” με χρώματα Milk Paint by Fusion

Ζωγραφίστε παιδικά ξύλινα παιχνίδια με μηδενικό VOC με τα χρώματα της Milk Paint!

 

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο της ψυχαγωγίας των παιδιών είναι οι παιδικές κουζίνες και τα ξύλινα παιχνίδια. Επειδή όλοι θέλουμε έναν εύκολο τρόπο – ακόμη περισσότερο οικονομικό τρόπο που να μπορούμε να φτιάξουμε ή να βάψουμε ξύλινα παιχνίδια με βιοδιασπώμενα χρώματα, με μηδενικά VOC (κατάλληλα για παιδιά ακόμη και αν φαγωθούν). 

Το Milk Paint αποτελείται από 5 φυσικά συστατικά, οπότε το καθιστά ιδανικό για το βάψιμο παιδικών παιχνιδιών! Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι το Milk Paint και ποια είναι τα συστατικά του, ρίξτε μια ματιά στον σύνδεσμο.

Χρησιμοποιήστε κομμάτια ξύλου που έχετε ήδη ή αλλιώς μπορείτε να βρείτε οικονομικά σε κάποιο κατάστημα με είδη χειροτεχνίας. Παρακάτω θα δείτε κάποια και από τα δύο.

Θα χρειαστείτε Milk paint σε διάφορα χρώματα και μερικά stensil αλφαβήτου για την διακόσμηση των παιχνιδιών σας.

Milk Paint ΧΩΡΙΣ VOC!

Για τα παιχνίδια, επιλέξαμε τα χρώματα Laurentian, Ochre, Fort York Red, Sturbridge White, Algonquin, και Buttermilk Cream. Ωστόσο μπορείτε να τα αναμείξετε και να φτιάξετε νέες αποχρώσεις!

Milk Paint για παιχνίδια

Μια ιδέα για να φτιάξετε ξύλινα παιχνίδια είναι να χρησιμοποιήσετε χρώματα από συσκευασίες προϊόντων σούπερ μάρκετ, όπως για παράδειγμα μπλε για τη συσκευασία γάλακτος, κίτρινο για συσκευασία ψωμιού κλπ. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει όριο, διασκεδάστε και βάλτε τα παιδιά να ασχοληθούν.

Φιλική προς το περιβάλλον Ζωγραφική και σφράγισμα

Μόλις στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε stensil για να προσθέσετε ετικέτες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα αλφαβήτου.

Στο τέλος αντί να περάσετε βερνίκι, μπορείτε να περάσετε 100% φυτικό λάδι (Fusion Hemp Oil) για να σφραγίσετε το χρώμα στις επιφάνειες.

Ασφαλής παιδική ζωγραφική

Τώρα που ζωγραφίσαμε τα παιχνίδια χρειαζόμαστε και μια παιδική κουζίνα! Χρησιμοποιήσαμε την κουζίνα Ikea DUKTIG και τη βάψαμε με Laurentian για να της δώσουμε μια διασκεδαστική εμφάνιση! Τώρα, εσείς και τα μικρά σας μπορείτε να εργαστείτε για να δημιουργήσετε αναμνήσεις και μαγεία στην κουζίνα.

how to make wood play food that was painted using ZERO VOC and biodegradable paint. Homestead House’s Milk Paint is also natural, and the perfect paint to use for this kind απο project.

Θα θέλαμε πολύ να δούμε τις δημιουργίες σας!

 

 

ΠΗΓΗ : FUSION™ MINERAL PAINT Official Site



Pin It on Pinterest

Share This