Γνωρίστε τα European χρώματα

Γνωρίστε τα European χρώματα



Γνωρίστε το arabesque … Σκεφτείτε καλσόν και ροζ φούστες μπαλέτου και απαλά ροζ ροδοπέταλα και θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε από το Arabesque. Αυτό το αναμφισβήτητα θηλυκό χρώμα είναι επίσης εκπληκτικά ουδέτερο, καθιστώντας το το μοναδικό ροζ χρώμα που μπορούμε να συναντήσουμε όχι μόνο στα παιδικά δωμάτια κοριτσιών.



Γνωρίστε το bergere… Το ιδιαίτερο αυτό μπλε-γκρι  χρώμα είναι εμπνευσμένο από τα ζωγραφισμένα πλαίσια ενός ζεύγους γαλλικών καρεκλών Bergere. Αυτό το μπλε είναι πιο ήπιο από  τα άλλα μπλε της σειρας, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει έντονη προσωπικότητα.



Γνωρίστε το laylas mint… Ως μια εκδοχή αυτού του ζεστού, πράσινου χρώματος της μέντας, δημιουργήθηκε αρχικά το Layla του  The Lettered Cottage. Κατέληξε όμως να είναι το τέλειο πράσινο για να προστεθεί στην  European παλέτα χρωμάτων μας.



Γνωρίστε το marzipan… πήρε το όνομά του από την πάστα αμυγδάλου διάσημη στη Γερμανία. Το marzipan είναι εξίσου νόστιμο, ζεστό και ουδέτερο. Είναι ένα υπόλευκο με μπεζ και θερμού γκρι αποχρώσεις. Συνδυάζεται όμορφα με ironstone για μια φίνα αντίθεση.



Γνωρίστε το mora… Mora είναι το όνομα για τα περίφημα curvy ρολόγια που γίνονται στη Mora, στη Σουηδία. Είναι ένας ψίθυρος χρώματος – ένα ουδέτερο γκρι με μπλε και πράσινες αποχρώσεις .



Γνωρίστε το schloss… Αυτό το πλούσιο χρώμα πέτρας ονομάζεται Schloss, που είναι η γερμανική λέξη για το κάστρο. Είναι πιο θερμό από το Trophy, καθιστώντας το το γκριζωπό χρώμα που όλοι οι πελάτες μας αναζητούσαν.



Pin It on Pinterest

Share This