Σεμινάρια – Workshops

To The Paintbox είναι το 1ο εργαστήρι -certified retailer της Miss Mustard Seed Milk Paint στην Ελλάδα.

Διοργανώνουμε σεμινάρια στα οποία μαθαίνετε να εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές χρησιμοποιώντας τα χρώματα της σειράς Miss Mustard Seed’s Milk Paint & της σειράς Fusion Mineral Paint.

Τα σεμινάρια μας είναι δύο επιπέδων, στο πρώτο μάθημα διάρκειας 4 ωρών θα μάθετε όλα τα βασικά για την εφαρμογή του χρώματος .

Σωστή προετοιμασία επίπλου ανάλογα την επιφάνεια.
Εφαρμογή χρωμάτων σε ξύλινη επιφάνεια
Τεχνική  παλαίωσης με την χρήση κεριού.
Τεχνική “staining”.
Τεχνική διχρωμίας και “αντίστασης χρώματος με hemp oil.
Κλείσιμο με κεριά φινιρίσματος για εφέ και προστασία των επίπλων.
Βάψιμο δικού σας ξύλινου αντικείμενου 

Στη συνέχεια και εφόσον το επιθυμείτε θα προχωρήσουμε σε εξειδικευμένες εφαρμογές στις οποίες εξοικειώνεστε με τεχνικές όπως το crackle ,  τις τεχνικές wash & dry brush ,  μικτή τεχνική παλαίωσης και εφαρμογή 3 χρωμάτων!

Στο τέλος σας παρέχουμε  ένα αντικείμενο στο οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε όποια τεχνική επιθυμείτε

Επίσης συχνά διοργανώνουμε και workshop επίπλου, όπου σε 4 ώρες μπορείτε και εσείς να αλλάξετε το δικό σας μικρό έπιπλο με χρώματα και τεχνική της επιλογής σας!

Πιστεύουμε ότι το πρώτο μάθημα είναι αυτό που θα σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο του Milk Paint ενώ στο δεύτερο θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και σε άλλες τεχνικές. Τα σεμινάρια μας είναι  σχεδόν 4ωρα και σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά με τα οποία θα εκπαιδευτείτε καθώς και σημειώσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία ή ταλέντο , το μόνο που θα πρέπει να φέρετε μαζί σας είναι η καλή σας διάθεση και η όρεξη για δημιουργία.

Σας περιμένουμε γιατί κάθε σεμινάριο είναι για μας μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε, να κάνουμε νέους φίλους. Θα δουλέψουμε παρέα με την φαντασία μας, θα ανταλλάξουμε ιδέες και θα μεγαλώσουμε την κοινότητα των Milk Painters στην Ελλάδα.

Καλέστε μας στο 6932098079 Θεσσαλονίκη  ή στείλτε μήνυμα στο info@thepaintbox.gr  και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των σεμιναρίων του μήνα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Pin It on Pinterest

Share This