Τι Προσφέρουμε

Milk Paint

Τα προϊόντα  Milk Paint by Fusion είναι μια σειρά χρωμάτων με  πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη), κιμωλία, ασβεστόλιθο, πηλό, και μόνο φυσικές χρωστικές ουσίες.

Είναι χρώματα που εμποτίζουν στο ξύλο, έχουν μεγάλη αντοχή, χαρίζουν αυθεντικά παλαιωμένο ύφος στα έπιπλα μας και μεταξένιο φινίρισμα.

Η παλέτα των χρωμάτων Milk Paint by Fusion αποτελείται από 28 υπέροχα χρώματα. Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους και να μας δώσουν νέες διαφορετικές αποχρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Fusion Mineral Paint

Τα κορυφαίας ποιότητας, 100% ακρυλικά χρώματα από φυσικά ορυκτά μέταλλα (όπως η κιμωλία), μη τοξικά, με μηδενικές πτητικές οργανικές ενώσεις.

Μοναδική σύνθεση με ενσωματωμένο βερνίκι για αντοχή και τέλειο ματ αποτέλεσμα χωρίς extra κάλυψη με κερί ή βερνίκι.

Θα τα βρείτε σε 50 υπέροχα χρώματα και αμέτρητες αποχρώσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμπληρωματικά προϊόντα

Εκτός από τα χρώματα η σειρά έχει και αρκετά συμπληρωματικά προϊόντα & top coats, όπως κεριά, προστατευτικά λάδια και βερνίκια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πόμολα

Επιλέξαμε για σας  πρωτότυπα , κεραμικά ή πορσελάνινα πόμολα ζωγαφισμένα στο χέρι σε διαφορετικά στυλ που έρχονται να συμπληρώσουν το δικό σας μοναδικό έργο τέχνης!

 

Θα βρείτε μονόχρωμα, πουά, ριγέ, φλοράλ , vintage ή μοντέρνα  σχέδια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια & Workshops

Τo Paintbox ήταν το 1ο εργαστήρι – certified retailer της Miss Mustard Seed Milk Paint στην Ελλάδα.

Διοργανώνουμε σεμινάρια στα οποία μαθαίνετε να εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Fusion Mineral Paint.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pin It on Pinterest

Share This