Αλλαγές – Επιστροφές

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα είδος;

Αρχικά πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 6932098079 ή να αποστείλετε ένα σχετικό mail στο info@thepaintbox.gr , στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά τα προϊόντα προς επιστροφή ή αλλαγή καθώς και ο λόγος της επιστροφής. Σημειώνεται ότι ένα προϊόν είναι δυνατόν να επιστραφεί ή να αλλαχθεί εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία (τα κεριά φινιρίσματος δεν επιστρέφονται).

 

Στη συνέχεια η επιστροφή μπορεί να γίνει:

 

  1. Μέσω Courier.
  2. Από εσάς στo κατάστημα που σας εξυπηρετεί σε Θεσσαλoνίκη.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;

Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Πρέπει να πληρώσω για να επιστρέψω κάποιο είδος;

Εφόσον το προϊόν επιστρέφεται ή αλλάσεται διότι είναι ελλατωματικό ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με νέα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;

Eφόσον το προϊόν έχει επιστραφεί θα λάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι η επιστροφή θεωρείται έγκυρη και θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 

  1. Άμεση επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας εφόσον είχατε πραγματοποιήσει την αγορά σας με online πληρωμή. Η διαδικασία διαρκεί 3-4 ημέρες
  2. Σε περίπτωση που η συναλλαγή είχε πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή , ο πελάτης λαμβάνει τα χρήματα του με κατάθεση σε έναν λογαριασμό τραπέζης της επιλογής του, αφού έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα στο 23920 71003.

Pin It on Pinterest

Share This