Βάφουμε τα έπιπλα μελαμίνης με Miss Mustard Seed’s Milk Paint!

Βάφουμε τα έπιπλα μελαμίνης με Miss Mustard Seed’s Milk Paint!

Ποιος είπε ότι τα χρώματα Miss Mustard Seed΄s Milk Paint είναι κατάλληλα μόνο για ξύλινες επιφάνειες και έπιπλα? Λάθος!
Μπορείτε να βάψετε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα!!!Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
Ξεχάστε τις παλιές  καφέ συρταριέρες  ή τα σύνθετα από μελαμίνη, τις κουζίνες από βακελίτη ή τα πρακτικά αλλά κάπως ψυχρά  έπιπλα από μοριοσανίδες ή λάκα   της γνωστής σε όλους σουηδικής αλυσίδας, τώρα μπορείτε όχι μόνο να αλλάξετε το χρώμα τους αλλά να τους χαρίσετε το δικό σας μοναδικό , ξεχωριστό ύφος!

Ο τρόπος πολύ απλός και γρήγορος,  ούτε αστάρι, ούτε γυαλόχαρτα, ούτε ενδιάμεσα στάδια με κεριά και ότι άλλο έχετε ακούσει  το μόνο που χρειάζεστε είναι  πούδρα Miss Mustard Seed’s Milk Paint, νεράκι της βρύσης και στο τέλος προσθέστε το Bonding agent !

To Bonding Αgent είναι ακρυλικό γαλάκτωμα  υψηλής ποιότητας, το οποίο αν το προσθέσετε μέσα στο χρώμα και σας επιτρέπει να βάψετε οποιαδήποτε επιφάνεια  από μελαμίνη, βακελίτη, λακαρισμένα έπιπλα γνωστής αλυσίδας (ονόματα δε λέμε…) μέταλλο, γυαλί και ότι άλλο φανταστείτε…όρεξη να έχετε!

Και το σημαντικότερο δεν χρειάζεται ούτε προεργασία ούτε να περιμένετε μέρες να στεγνώσει παρά μόνο μια – δύο ωρίτσες ανάμεσα στα  δύο χέρια! Μετά με ένα απαλό γυαλόχαρτο κάνετε λεία την επιφάνεια  σας και είστε έτοιμοι να “σφραγίσετε” το έπιπλο σας με ένα από τα κεριά φινιρίσματος της Miss Mustard Seed’s Milk Paint!

Δεν πετάμε τίποτα λοιπόν! Πιάστε ένα καλό πινέλο,  το αγαπημένο σας χρώμα-από τα 25 υπέροχα χρώματα – της παλέτας μας και είστε έτοιμοι να κάνετε θαύματα στο σπίτι!

Γιατί τελικά η μαγεία είναι στα απλά και στα καθημερινά πράγματα που έχουμε δίπλα μας!

tip! επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά μη ξεχάστε να μας ρωτήσετε για τα καταπληκτικά πόμολα, το καθένα ξεχωριστό μιας και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι! Θα τα βρείτε στο The Paintbox & στο The Paintbox Thessaloniki

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από την Angela http://Me & Harmony US  και  οι άλλες μέσα στο άρθρο κάποια  μόνο από τα έργα μας έστειλαν οι αγαπημένοι μας milk painters.

 angela_before_after before&after Ikea before_after_ikea ikea ikea_blog ikea1 ikea2 kitchen  syrtariera



Pin It on Pinterest

Share This